Met YourFeedback weet je op voorhand waar je aan toe bent.


Configuratie.

Abonnement.

Pauzeren.

Bij ons geen moeilijke tariefstelling. Je betaalt al naar gelang de hoeveelheid werk wij hebben aan de initiële configuratie. Op basis van je aanmelding doen wij direct een offertevoorstel. Zo weet je precies op voorhand  waar je aan toe bent. Met de zekerheid van een goedwerkend feedback-programma.

Voor de periode dat je feedback-programma online staat, betaal je een abonnementsbijdrage van 100 euro per maand (jaarlijks gefactureerd). Wij kennen geen limiet op het aantal respondenten.

In principe loopt de periode dat je feedback-programma online staat maandelijks door, maar je kunt hem altijd pauzeren of deactiveren. Hiervoor krijg je jouw eigen account.


  • Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.
  • Voor een volledig beeld, verwijzen wij naar onze algemene voorwaarden

Heb je speciale wensen of een vraag omtrent ons prijsmodel, neem gerust contact op. Wij zijn te bereiken op +31 30 291 00 77.


Volledige set aan functionaliteit

Huisstijl die past bij je bedrijf

De vragenlijsten en formulieren zijn aan te passen naar de PMS kleur van je organisatie. Eveneens kun je het logo van je organisatie toevoegen.

Sub-domein mogelijk

Om de beleving rond je organisatie te vergroten, kun je gebruik maken van een subdomein wat verwijst naar je organisatie.

Vragenlijsten op maat

Je kunt de vragenlijst opbouwen naar je persoonlijke wensen. Wij ondersteunen een groot aantal vraagtypen en vraagpresentaties. In het persoonlijke gesprek hebben wij speciaal aandacht voor het bespreken van je wensen.

Geoptimaliseerd voor web en mobiel

Om een zo hoog mogelijke response te garanderen, optimaliseren wij onze vragenlijsten zowel voor web als mobiel. Zo zijn respondenten verzekerd van een optimaal gebruikersgemak.

Eenvoudig resultaten ontsluiten (API)

Alle response data is makkelijk te ontsluiten voor verdere analyse. Met onze API kun je eenvoudig data ontsluiten voor analyse en rapportage in externe rapportage tools. Zo heb je altijd één eenduidige rapportage methodiek binnen je organisatie.

Ongelimiteerd gebruik

Het aantal respondenten dat je wilt uitnodigen is onbeperkt.

Meertalig

De vragenlijst is in elke gewenste taal in te vullen.

Automatische koppelingen (FTP)

Voor de uitvoering van een non-stop feedback-programma is een beheersbaar 'upload-model' essentieel. Zowel voor de continuïteit als belasting van medewerkers is een automatische koppeling van belang.

Persoonlijke opstart

Vaak ervaren organisaties een drempel tot opstart. Vandaar dat wij actief ondersteunen in het activeren van je feedback-programma. Onze begeleiding is een mooie 'stok achter de deur'.

In ‘productie’ binnen 10 werkdagen

Na afstemming rondom de vragenlijst of het web formulier zorgen wij dat het feedback-programma binnen 10 werkdagen klaar staat voor ontvangst van de eerste resultaten. Door actief te sturen op de implementatie kun je binnen de korst mogelijke termijnen feedback inzetten voor organisatieverbetering.

Uitstekende helpdesk

In het geval van vragen staat onze helpdesk je terzijde. Wij maken van iedere vraag of melding direct een ticket aan en koppelen je binnen snelle termijnen terug. Zo ben je verzekerd van de juiste support tijdens de duur van je feedback-programma.

Eenvoudig reviews aan website toevoegen

Klantenervaringen zijn de 'sociale bewijskracht' van je organisatie. Ze vertellen 'je publiek' hoe anderen je ervaren. Een review is eenvoudig door te publiceren op je website. Standaard maak je gebruik van onze review module.

Firefight Module

Om 'kort op de bal' te kunnen spelen, werken wij met een firefight module (optioneel). Hiermee krijg je een melding als een respondent 'aandacht' nodig heeft. Bijvoorbeeld omdat hij je organisatie negatieve scores geeft. De firefight module is uit te voeren met een zeer uitgebreide workflow systematiek.